LŐWY TRAYLER KFT. \ 2890 Tata, Kalló u. 9. \ +36 30 279 8153
lowy-trayler
lowytrayler
Szolgáltatásaink Referenciák Galéria Videók Kitekintés Ajánlatkérés Kapcsolat English
Lőwy Trayler
lowytrayler
lowytrayler

Szolgáltatásaink

Belföldi és nemzetközi nehézgépszállítás és túlméretes szállítás

Nehézgépszállítást és túlméretes szállítást egyaránt vállalunk belföldre és külföldre, az országhatárok számunkra nem jelentenek akadályt, hiszen szállítási tapasztalataink nemzetközi viszonylatban is megállják a helyüket.

Fő tevékenységi körünk a túlsúlyos és túlméretes áruk szállítása, közúti teherszállítás, túlméretes áruk kísérése. Tevékenységünk kiterjed az egész ország területére és Európai Unióra egyaránt. Cégünk két évtizedes tapasztalata, szakmai elhivatottsága egyaránt garanciája a magas minőségnek és megbízhatóságnak.

Megbízásaink teljesítésekor nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, mely reményeink szerint megbízóink teljes megelégedettségét szolgálja. Legfőbb célunk, hogy szolgáltatásaink minősége folyamatosan feleljen meg a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek.

A folyamatosan karbantartott és fejlesztett nehézgépszállító eszközeinknek köszönhetően egyre egyedibb igényeket is ki tudunk szolgálni.


Közúti teherszállítás, túlméretes rakományok kísérése

Járműparkunk sokoldalúsága lehetővé teszi a fuvarfeladatoknak leginkább megfelelő szerelvények összeállítását. Így Ügyfeleink részére  mindig  optimális megoldást biztosítunk műszaki és költséghatékonysági szempontból is.

Széles eszközválasztékunk, kollégáink sokéves tapasztalata és szaktudása lehetővé teszi komplex megbízások teljesítését is, a túlméretes és túlsúlyos eszközök, gépek szállításán, fuvarozásásá

Törekszünk arra, hogy versenyképes áron értékesítsük szolgáltatásainkat, emellett folyamatosan fejlesztjük szaktudásunkat, eszközeinket és munkakörülményeinket.

Az ügyfelek kiszolgálása az egyediségen és elkötelezettségen alapul. Minden szállítmánynál nagy figyelmet fordítunk a gazdaságosságra, megbízhatóságra és biztonságra

A Speciális rakományok speciális odafigyelést, szakmai felkészültséget és magabiztos kivitelezést igényelnek. Munkatársainkkal mindezeknek eleget téve közúton és vízi úton is biztonsággal továbbítjuk rakományát.

A túlsúlyos és túlméretes rakományok szállítását közúton saját szerelvényekkel illetve megbízható több éves szállítási tapasztalattal rendelkező alvállalkozókkal végezzük.

Tehergépjárműveink az alábbi országok területén egy évig érvényes ún. tartós útvonal-engedélyekkel rendelkeznek:

  • Magyarország, 20,00x3,00x4,00 m / 40 to.
  • Ausztria, 25,00x3,50,4,30 m / 60 to.
  • Németország, 21,00x3,00x4,00 m / 40 to.
  • továbbá Belgium, Hollandia és Franciaország.

Ezen engedélyek birtokában jelentősen lerövidül a diszpozíciós idő.
Amennyiben a szerelvény méretei meghaladják ezeket a méreteket, úgy egyedi útvonal-engedélyekre van szükség. Az egyedi útvonal-engedélyeken túl más országok útvonal-engedélyeit is rövid határidővel beszerezzük.
Cégünknél a pontos szállítási idő éppúgy alapkövetelmény, mint a biztos célbaérés.

BÍZZA RÁNK A NEHEZÉT!

Nehézgép szállítás, túlsúlyos, túlméretes szállítás, rakomány kísérése

Túlsúlyos, túlméretes
áruk szállítása

A Lőwy Trayler Transport Kft. 2000-ben családi vállalkozásként alakult a Trayler Transport kft. jogutódjaként. Fő tevékenységi körünk a túlsúlyos és túlméretes áruk szállítása, közúti teherszállítás, túlméretes áruk kísérése.
Nehézgép szállítás, túlsúlyos, túlméretes szállítás, rakomány kísérése

Minőség
mebízhatóság

Tevékenységünk kiterjed az egész ország területére és Európai Unióra egyaránt. Cégünk két évtizedes tapasztalata, szakmai elhivatottsága egyaránt garanciája a magas minőségnek és megbízhatóságnak.
Nehézgép szállítás, túlsúlyos, túlméretes szállítás, rakomány kísérése

Rugalmasság
optimalizáltság

Üzletpolitikánkban fő szerepet kapott a jövőre vonatkozó folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség, a megrendelői igények kielégítése és ennek következtében a kölcsönös bizalom megteremtése.
Kérdése van? További információkra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Elérhetőségeink
Nehézgép szállítás, túlsúlyos, túlméretes szállítás, rakomány kísérése